Dethleffsklubben har fra 2019 inngått et samarbeid med Lagunen Camping i Strömstad. Det betyr at alle betalende medlemmer i Dethleffs Club Norge får 10% rabatt på alle overnattinger med bobil eller campingvogn (unntatt i juli måned og ved spesielle arrangementer som julebord, hummerfiske etc). Lagunen er en helårsåpen campingplass. Husk å si fra ved bestilling eller innsjekk at du er medlem og at du skal ha rabatt. I resepsjonen på campingen sjekker de med en enkel app om du står i medlemsregisteret og om du har betalt kontingenten. Det er fint om du kan oppgi medlemsnummeret ditt til resepsjonen (de siste 4 siffer på medlemskortet)

I tillegg til generell rabatt for medlemmer vil klubben arrangere egne Dethleffs bobiltreff i mai og i september. Det sendes ut egen info om disse.

Fast innslag på vårtreffet blir minigolfturneringen «Dethleffs Cup». Første runde blir i 2019. Hvem stikker av med pokalen, tro ?
Kanskje du bør ta et weekendopphold på Lagunen i forkant for å sjekke minigolfkunnskapene ?

Info-video fra Lagunen ( se også Lagunens hjemmeside )

 

Legg igjen kommentar

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.