Om Dethleffsklubben

Dethleffs Club Norge er en entusiastforening for alle som eier en Dethleffs Campingvogn eller Bobil. Enten du kjører eller ligger fast, vogn eller bil, stor eller liten, ny eller gammel, om du er rutinert eller nybegynner i campingsammenheng…

Uansett så er du velkommen i klubben !


Dethleffs Club Norge er en ideell organisasjon som ble stiftet på Lillestrøm i september 2009 av Hallstein Sørebø, Erik Kvamme og Rolf Tveitan. Klubben er registrert som forening i Enhetsregisteret og Frivillighetsregisteret.
Stiftelsesdokumentet og vedtekter fra 2009 kan du lese her. Det ble gjort en oppdatering og presisering i vedtektene i 2015 vedr. regnskap og kontingent som du kan lese her.

Klubben er en entusiastkeubb og har som mål å sammen jobbe for at alle medlemmer skal finne noe de har glede og nytte av. Vi er ikke konkurrenter til de to store norske foreningene Norsk Bobil og Caravan Club og Norsk Bobilforening, men vi ønsker å være et nyttig supplement. Hos oss skal du kunne finne informasjon om Dethleffs som du ikke finner så lett andre steder. Vi har en god dialog med importør og det offisielle forhandlernettet, men er helt uavhengige. Vi vil bygge en felles identitet rundt merkenavnet og vil styrke den gode opplevelsen av å eie et kvalitetsprodukt som en Dethleffs. Vi kan reise på turer sammen i små eller større grupper, men like gjerne inspirere til turer alene der den enkelte har tid for seg selv. Vi går ikke i tog med flagg og bannere men gleder oss heller over den gode følelsen på campingtur, alene eller sammen med nye og gamle venner.

De viktigste enkeltsakene som klubben skal arbeide med er

  • Utveksling av erfaringer med Dethleffs campingvogner og bobiler
  • Utveksling av erfaringer med reisemål i Norge, Norden og Europa
  • Reiseinformasjon om bl.a. besøk til Dethleffsfabrikken i Isny i Tyskland
  • Utvikle et samarbeide med de nordiske Dethleffs-klubbene
  • Arbeide fram medlemstilbud, klubbeffekter, rabatter og gunstige vilkår

Foreningen har et styre på fire medlemmer som velges av Årsmøtet som er det høyeste organet i klubben.
Årsmøtet fastsetter også kontingenten.

Innmeldingsavgiften (inkl. første års kontingent) er satt til kr. 200,-

Medlemskap løper til det sies opp og fornyes i februar hvert år med en årskontingent som årsmøtet fastsetter. For 2022 var det ikke noe kontingent for fornyelse, kun for nyinnmeldinger.

Under Caravanmessen i september og ut kalenderåret har vi hatt tradisjon for å gi nye medlemmer et «messetilbud» som innebærer at innmeldingsavgiften også inkluderer neste års kontingent.

Du får tilsendt flotte epoksy logomerker til bil / vogn, vindusmerke og et stoffmerke i et velkomstbrev med klubbinformasjon hjem i posten. Det meste av aktiviteten foregår på internett via hjemmesiden og sosiale medier, samt informasjon via medlemsbrev på epost. Medlemmer som ikke har tilgang til internett vil naturlig nok ikke ha fullt utbytte av denne informasjonen, men vi vil tilstrebe å sende utskrift av medlemsbrevene i posten til de få som ikke har internett.

Klubben har vedtatt etiske regler for hjemmeside, sosiale medier og forum. Les dem HER 

Vi ønsker alle velkommen og slutter oss til Dethleffs sitt mangeårige slagord:

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av disse.