Om Dethleffsklubben

Dethleffs Club Norge er en entusiastforening for alle som eier en Dethleffs Campingvogn eller Bobil. Enten du kjører eller ligger fast, vogn eller bil, stor eller liten, ny eller gammel, rutinert eller nybegynner …

Alle ønskes velkommen i klubben !


Dethleffs Club Norge er en ideell organisasjon som ble stiftet på Lillestrøm i september 2009 av Hallstein Sørebø, Erik Kvamme og Rolf Tveitan, godt støttet av importøren Caravan Nord Aps og Dethleffs i Tyskland. Klubben er registrert som forening i Enhetsregisteret og Frivillighetsregisteret med org.nr 994790005 . Stiftelsesdokumentet og vedtekter fra 2009 kan du lese her. Det ble gjort en oppdatering og presisering i vedtektene i 2015 vedr. regnskap og kontingent som du kan lese her.

Foreningen er en landsdekkende entusiastforening og har som mål å jobbe for at medlemmene skal finne saker de har glede og nytte av. Vi er ikke alternativ til Norsk Bobil og Caravan Club eller Norsk Bobilforening, men ønsker å være et nyttig supplement. Vi vil konsentrere oss om Dethleffs sine produkter. Vi har en god dialog med importøren og forhandlernettet, men er helt fri og uavhengige. Vi vil bygge en identitet rundt merkenavnet og kvaliteten i en Dethleffs. Vi er ikke en tradisjonell treff-klubb, men vi vil gjerne fremme den gode følelsen på campingtur, alene eller sammen med nye og gamle venner.

De viktigste enkeltsakene som klubben vil arbeide med er

  • Formidle erfaringer med Dethleffs campingvogner og bobiler
  • Formidle erfaringer med reisemål i Norge, Norden og Europa
  • Reiseinformasjon om bl.a. besøk til Dethleffsfabrikken i Isny i Tyskland
  • Samarbeide med de nordiske Dethleffs-klubbene
  • Arbeide fram medlemstilbud, klubbeffekter, rabatter og gunstige vilkår

Foreningen har et styre på minst tre medlemmer som velges av Årsmøtet som er det høyeste organet i klubben.
Årsmøtet fastsetter også kontingenten.

Innmeldingsavgiften er kr. 49,- Medlemskap løper til det sies opp og fornyes gratis i januar hvert år. Ingen årskontingent.

Pakke med epoksy medlemsmerker sendes ikke lenger ut automatisk, men bestilles i klubbens nettbutikk. Merkepakke koster kr. 99,- inkl frakt.

Det meste av aktiviteten foregår på internett via hjemmesiden og sosiale medier, samt informasjon via medlemsbrev på epost.

Klubben har vedtatt etiske regler for hjemmeside, sosiale medier og forum. Les dem HER 

Vi ønsker alle velkommen og slutter oss til Dethleffs sitt mangeårige slagord:

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.