Om Dethleffsklubben

Dethleffs Club Norge er en entusiastforening for alle som eier en Dethleffs Campingvogn eller Bobil. Enten du kjører eller ligger fast, vogn eller bil, stor eller liten, ny eller gammel, om du er rutinert eller nybegynner i campingsammenheng…

Uansett kategori så ønskes du velkommen i klubben !


Dethleffs Club Norge er en ideell organisasjon som ble stiftet på Lillestrøm i september 2009 av Hallstein Sørebø, Erik Kvamme og Rolf Tveitan, godt støttet av importøren Caravan Nord Aps. Klubben er registrert som forening i Enhetsregisteret og Frivillighetsregisteret med org.nr 994790005 .
Stiftelsesdokumentet og vedtekter fra 2009 kan du lese her. Det ble gjort en oppdatering og presisering i vedtektene i 2015 vedr. regnskap og kontingent som du kan lese her.

Foreningen er en landsdekkende entusiastklubb og har som mål å jobbe for at medlemmene skal finne noe de har glede og nytte av. Vi er ikke konkurrenter til de store norske foreningene Norsk Bobil og Caravan Club og Norsk Bobilforening, men vi ønsker å være et nyttig supplement. Vi vil konsentrere oss om Dethleffs sine produkter. Vi har en god dialog med importør og det offisielle forhandlernettet, men er helt uavhengige. Vi vil bygge en felles identitet rundt merkenavnet og vil styrke opplevelsen av kvaliteten i en Dethleffs. Vi kan reise på turer sammen i små eller større grupper, men like gjerne inspirere til turer alene der den enkelte har tid for seg selv. Vi vil fremme den gode følelsen på campingtur, alene eller sammen med nye og gamle venner.

De viktigste enkeltsakene som klubben vil arbeide med er

  • Utveksling av erfaringer med Dethleffs campingvogner og bobiler
  • Utveksling av erfaringer med reisemål i Norge, Norden og Europa
  • Reiseinformasjon om bl.a. besøk til Dethleffsfabrikken i Isny i Tyskland
  • Utvikle samarbeid med de nordiske Dethleffs-klubbene
  • Arbeide fram medlemstilbud, klubbeffekter, rabatter og gunstige vilkår

Foreningen har et styre på minst tre medlemmer som velges av Årsmøtet som er det høyeste organet i klubben.
Årsmøtet fastsetter også kontingenten.

Innmeldingsavgiften er kr. 100,- Medlemskap løper til det sies opp og fornyes i februar hvert år uten kontingent. Pakke med epoksy medlemsmerker sendes ikke lenger ut automatisk, men bestilles i klubbens nettbutikk. Merkepakke koster kr. 100,- fritt tilsendt.

Det meste av aktiviteten foregår på internett via hjemmesiden og sosiale medier, samt informasjon via medlemsbrev på epost.

Klubben har vedtatt etiske regler for hjemmeside, sosiale medier og forum. Les dem HER 

Vi ønsker alle velkommen og slutter oss til Dethleffs sitt mangeårige slagord:

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.