Innmelding

Velkommen til oss – her kan du melde deg inn i Dethleffs Club Norge !

Klubben er en landsdekkende entusiastforening for eiere av Dethleffs bobiler og campingvogner. Erfaringsutveksling og informasjon er klubbens viktigste virkeområder.
Fyll inn dine opplysninger i skjemaet under og trykk «Gå videre» så er du med i klubben.

Utfyllende info:
Du kan også legge inn ETT (1) familiemedlem/partner i tillegg samtidig som du melder inn deg selv. Husk å registrere mobil og epost også for familiemedlemmet !
Da vil dere begge få tilgang til eget medlemskort i appen «Gnist» (Det er teknisk mulig å registrere flere enn ett i applikasjonen, men hos oss er kun ett familiemedlem inkludert i medlemskapet)

Innmeldingsavgift er kr. 200,- Medlemskapet fornyes gratis hvert år så lenge du eier en Dethleffs !

Innmeldingen blir validert av styret før du får medlemskort og tilgang i appen «Gnist». Medlemskap kan betales direkte med kort/Vipps i innmeldingen eller via faktura. Når det er betalt sender vi deg et velkomstbrev i posten med ett eksemplar av hver type medlemsmerke vi har. Du kan senere bestille flere merker i nettbutikken.

For eksisterende medlemmer fornyes medlemskapet automatisk hvert år, og elektronisk medlemskort får ny gyldighet. Medlemskap løper til det sies opp skriftlig.
Utmelding skjer enkelt ved at du melder fra til oss på epost: post@dethleffsclub.no

NB: Sjekk ekstra nøye at epost og mobil er korrekt skrevet inn før du sender innmeldingen !!
Rødmerkede felt må fylles ut. Fyll også ut om du har vogn eller bil.
Fødselsdato og kjønn er ikke nødvendig å oppgi hos oss, disse feltene er med i skjema som en del av standardløsningen for skjemaet vi benytter.

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.