Innmelding

Velkommen til oss – her kan du melde deg inn i Dethleffs Club Norge !

Klubben er en landsdekkende entusiastforening for eiere av Dethleffs bobiler og campingvogner. Erfaringsutveksling og informasjon er klubbens viktigste virkeområder.
Fyll inn dine opplysninger i skjemaet under og trykk «Gå videre» så er du med i klubben.

Du kan gjerne legge inn ETT familiemedlem/partner i tillegg samtidig som du melder inn deg selv. Husk å registrere mobil og epost også for familiemedlemmet ! Da vil dere begge få tilgang til eget medlemskort i appen «Gnist» (Det er teknisk mulig å registrere flere enn ett, men hos oss er kun ett familiemedlem inkludert i medlemskapet)

Innmeldingsavgift inkludert første årskontingent er kr. 200,-

Innmeldingen blir validert av styret før du får medlemskort og tilgang i appen «Gnist». Medlemskap kan betales direkte med kort/Vipps i innmeldingen eller via faktura. Når det er betalt sender vi deg et velkomstbrev i posten med ett eksemplar av hver type medlemsmerke vi har. Du kan senere bestille flere merker i nettbutikken.

For eksisterende medlemmer fornyes medlemskapet automatisk i januar/februar hvert år, og årskontingenten er fortsatt beskjedne kr 200,- (tilsvarer kr 17,- pr. måned)  Medlemskap løper til det sies opp.
Utmelding skjer enkelt ved at du melder fra til oss på epost: post@dethleffsclub.no

NB: Sjekk ekstra nøye at epost og mobil er korrekt skrevet inn før du sender innmeldingen !!
Rødmerkede felt må fylles ut.
Fødselsdato og kjønn er ikke nødvendig å oppgi hos oss, disse feltene er med som en del av standardløsningen for skjemaet vi benytter.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av disse.