Innmelding

Velkommen til oss – her kan du melde deg inn i Dethleffs Club Norge !

Klubben er en landsdekkende entusiastforening for eiere av Dethleffs bobiler og campingvogner. Erfaringsutveksling og informasjon er klubbens viktigste virkeområder.
Fyll inn dine opplysninger i skjemaet under og trykk «Gå videre» så er du med i klubben.
Rødmerkede felt er obligatoriske, fødselsdato og kjønn er ikke nødvendig å oppgi hos oss, disse feltene er en del av en standardløsning for skjema.
Du kan gjerne legge inn ETT familiemedlem/partner i tillegg samtidig som du melder inn deg selv. Husk å registrere mobil og post også for familiemedlemmet ! Da vil dere begge få tilgang til eget medlemskort i appen «Gnist» (Det er teknisk mulig å registrere flere, men hos oss er kun ett familiemedlem inkludert i medlemskapet)

Innmeldingsavgift inkludert første årskontingent er kr. 200,-

«Messetilbud» ut 2020: Ved innmelding nå får du medlemskap ut 2021 med på kjøpet når du betaler kontingenten.

Innmeldingen blir validert av styret før du får medlemskort og tilgang i appen «Gnist». Medlemskap kan betales direkte med kort/Vipps i innmeldingen eller via faktura. Når det er betalt sender vi deg et velkomstbrev i posten med ett eksemplar av hver type medlemsmerke vi har. Du kan senere bestille flere merker i nettbutikken.

For eksisterende medlemmer fornyes medlemskapet automatisk i februar hvert år, og årskontingenten er fortsatt kr 200,- Medlemskap løper til det sies opp.
Utmelding skjer enkelt ved at du melder fra til oss på epost: post@dethleffsclub.no

NB: Sjekk ekstra nøye at epost og mobil er korrekt skrevet inn før du sender innmeldingen !!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av disse.