Klubbens etiske regler

Disse regler gjelder for Dethleffs Club Norge (DCN) sin hjemmeside og for DCNs sider og grupper i forskjellige sosiale medier. Vi vil arbeide for en åpen og fri dialog der ulike meninger og oppfatninger skal få komme til uttrykk, men dette skal skje i en ryddig og respektfull form. Vi har det høyt under taket i foreningen, men holder oss innenfor normale etiske rammer.

DCN tillater ikke personangrep av noen form. Vi godtar ikke tekster eller bilder med rasistisk innhold eller innhold som kan virke støtende på andre personer. Oppfordring til ulovlige handlinger tillates ikke. «Spamming» i ulike medlemssider som forum, fotoalbum etc. tillates heller ikke.

Ved opplasting av tekster og bilder til klubbens nettsteder garanterer medlemmet at det innehar nødvendig tillatelse til å offentliggjøre innholdet, og at dette ikke strider mot opphavsretten til materialet. Ved henvisning fra medlem til eksterne nettlenker er DCN ikke ansvarlig for kvaliteten eller innholdet på disse nettstedene. Jevnlig kvalitetssjekk utføres og kan medføre at lenker fjernes uten varsel.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold (tekst eller bilder) fra DCN sine nettsteder og sette dette inn andre steder på nett eller på trykk uten at det er godkjent av klubben på forhånd i hvert enkelt tilfelle. Når slikt materiale brukes skal det alltid følges av kildehenvisning.

Medlemmer skal ikke bidra med aktiviteter på vegne av klubben der hensikten er personlig økonomisk vinning. Arrangementer skal drives til selvkost med dekning av utgifter, og eventuelle inntekter fra offisielle arrangementer skal tilfalle klubben og føres tilbake til medlemmene i form av flere aktiviteter.

Det skal gå klart fram på nettstedet hva som er annonser eller reklame og hva som er redaksjonelt innhold i artikkelform. DCN tar ikke ansvar for kvaliteten på annonserte produkter. Evt. klager på disse må derfor rettes direkte til annonsør eller leverandør. DCN er heller ikke ansvarlig for evt. feil i annonser eller redaksjonelle omtaler eller følger av slike feil.

Klubbens internettsider er dynamiske og kan uten forvarsel endres. Innhold kan flyttes eller fjernes.

Medlemmer som ikke følger nevnte regler for DCN blir varslet av administrator om dette. Medlemmer som opplever upassende innhold bes også om å melde dette til administrator på post@dethleffsclub.no

Hallstein Sørebø, leder

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.