Foto: (c) Dethleffs

Fabrikkbesøk i Isny

NB:

Under Korona-pandemien var fabrikkbesøk ikke mulig. Det er fortsatt ikke startet opp med omvisninger i fabrikken i Isny. Vi vil komme med ny informasjon her når dette endres.  Ajour 15.04.2023

Men mens vi venter på å kunne besøke fabrikken inviterer vi på en virtuell tur rundt i fabrikken. Trykk HER eller klikk på bildet under for å starte turen og følg de hvite pilene. Bruk musepekeren til å flytte rundt i bildene ! Denne digitale omvisningen gir et lite inntrykk av hvordan de jobber på Dethleffs-fabrikken. På bildet under ser vi bybobiler under bygging. Det har Dethleffs hold på med i mange år, men nå skal de selges under eget merke – Dethleffs Globetrail !
God tur !

Er du klar for en virtuell rundtur ? Klikk på bildet !   (c)2022 Dethleffs

Arkiv-artikkel:
Hvis du er på tur i det pittoreske landskapet sør i Tyskland mellom alpene og Bodensee bør du som Dethleffs-eier unne deg en tur til Isny i Allgäu, stedet der Dethleffs-fabrikken ligger og hvor campingvognens vugge sto i 1931. Grunnleggeren Arist Dethleffs reiste mye som selger, men ville gjerne være mindre borte fra familien sin. Det var da han fant opp og bygget den første campingvognen, slik at kone og barn kunne være med på forretningsreisene, og etterhvert også feriereiser. Les mer om det her.

Og er du først i Isny så hører det med å besøke fabrikken og få et innblikk i hvordan våre kjære vogner og bobiler egentlig blir laget.

Foto: (c) Dethleffs

Hver torsdag formiddag er det omvisning, unntatt i høytider og i den tyske fellesferien. Omvisningen foregår på tysk (eller engelsk for større engelskspråklige grupper). Hvis du vil være med på en omvisning må du melde deg på via den tyske hjemmesiden til Dethleffs. Det er nemlig ikke mulig å komme inn på fabrikken utenom omvisningene eller uten avtale !
Du finner skjemasiden   HER

Foto: (c) Dethleffs

Fronter til helintegrert Dethleffs gjøres klar til montering.

Foto: (c) Dethleffs

Det er en egen liten stellplass ved fabrikken, der er det gratis å stå med en Dethleffs.

(c) 2019 Dethleffs
Foto: (c) Dethleffs

Fabrikken dekker et enormt område, og Dethleffs er en av Europas største caravanprodusenter. Det er inne på dette området de store Dethleffs Club-treffene finner sted. Opprinnelig var det planlagt treff 21. – 24. mai 2021 – i anledning Dethleffs sitt 90-års jubileum, men det er dessverre avlyst på grunn av pandemien ! Vi vil komme tilbake med info når det blir aktuelt å arrangere slike treff igjen.

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.