NB:

På grunn av Korona-pandemien er fabrikkbesøk for tiden ikke mulig. Vi vil komme med info her når dette endres.  Ajour 15.05.2020


Hvis du er på tur i det pittoreske landskapet sør i Tyskland mellom alpene og Bodensee bør du som Dethleffs-eier unne deg en tur til Isny i Allgäu, stedet der Dethleffs-fabrikken ligger og hvor campingvognens vugge sto i 1931. Grunnleggeren Arist Dethleffs reiste mye som selger, men ville gjerne være mindre borte fra familien sin. Det var da han fant opp og bygget den første campingvognen, slik at kone og barn kunne være med på forretningsreisene, og etterhvert også feriereiser.

Og er du først i Isny så hører det med å besøke fabrikken og få et innblikk i hvordan våre kjære vogner og bobiler egentlig blir laget.

Foto: (c) Dethleffs

Hver torsdag formiddag er det omvisning, unntatt i høytider og i den tyske fellesferien. Omvisningen foregår på tysk (eller engelsk for større engelskspråklige grupper). Hvis du vil være med på en omvisning må du melde deg på via den tyske hjemmesiden til Dethleffs. Det er nemlig ikke mulig å komme inn på fabrikken utenom omvisningene eller uten avtale !
Du finner skjemasiden   HER

Foto: (c) Dethleffs

Det er en egen liten stellplass ved fabrikken, der er det gratis å stå med en Dethleffs.

(c) 2019 Dethleffs

Foto: (c) Dethleffs

Fabrikken dekker et enormt område, og Dethleffs er en av Europas største caravanprodusenter. Det er inne på dette området at det store Dethleffs Club-treffet vil finne sted i dagene 21. – 24. mai 2021 – i anledning Dethleffs sitt 90-års jubileum ! Det kan du lese mer om i en egen artikkel på hjemmesiden.

 

Legg igjen kommentar

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av disse.