Grasrotandelen

Grasrotandelen er Norsk Tipping og samfunnet sitt bidrag til å støtte foreninger og lag. Dethleffs Club Norge har vært med i ordningen i flere år, men det er få medlemmer som til nå har valgt oss som sin mottaker av Grasrotandelen. Hvis du tipper eller spiller på noen av Norsk Tippings pengespill (unntatt Flax-lodd) så kan du velge å gi 7 prosent av innsatsen til oss. Du taper ingen ting på det, andelen tas fra Tippingens midler og hverken innsats, premie eller vinnersjanser reduseres for deg. Mer enn én million personer har valgt seg en grasrotmottaker, noe som har generert hele 649 millioner kroner totalt til foreninger og lag i 2018. Av dette fikk Dethleffsklubben 7.817,- kr til regionale tiltak.

Så med mindre du allerede har valgt et lag der familien er aktiv og som du heller vil støtte så er vår oppfordring: Velg Dethleffsklubben som din Grasrotmottaker.

For å være grasrotgiver må du være registrert som kunde hos Norsk Tipping.
Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

  • Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk Tipping sine nettsider
  • SMS: send Grasrotandelen 994790005 til 2020

Midlene som kommer inn blir øremerket regionale tiltak i klubbens aktiviteter. Hovedsakelig som økonomisk støtte til felleskostnader ved ulike treff og arrangementer. Pengene går ikke anonymt inn i den store klubbkassa. Du kan også følge med fortløpende på hvor mye vi får inn og hvor mange medlemmer som deltar ved å besøke vår kontoside på Norsk Tippings hjemmeside.

Statistikk:

Her ser du litt statistikk på hva Dethleffsklubben mottar i støtte

 

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.