Korona-pandemien preger fortsatt hele verden, og også de tradisjonelle messene for caravanbransjen blir påvirket. Caravan Salon Düsseldorf ble arrangert i 2020 med sterkt redusert innhold, det samme skjedde med CMT i Stuttgart i januar 2021. Dethleffs deltok ikke på noen av dem, men laget i stedet en flott digital messe med presentasjon av sine nyheter.
Den kan du besøke på denne siden.

Caravanmessen på Lillestrøm er foreløpig berammet til 16-19. september 2021, men EHG Nord har allerede nå bestemt at de ikke kommer til å delta der med sine merker Sunlight og Dethleffs. Smittesituasjonen i hele Europa er fortsatt for ustabil til å planlegge deltagelse på store messer.

EHG (Erwin Hymer Group) er eier av merkene Bürstner, Carado, Crosscamp, Dethleffs, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann + Bischoff, Laika, LMC og Sunlight. De har bestemt at de ikke kommer til å delta på noen internasjonale messer i løpet av 2020 og 2021. Det gjelder alle merkene de representerer. Videre kommer de til å delta på messer bare hvert annet år. Erfaringene med alternative digitale messer er så god at de vil fortsette med det. Tross pandemi og fravær fra messer så overstiger salget produksjonskapasiteten !

EHG uttaler:
«Helsen til våre kunder, ansatte og handelspartnere har topp prioritet. Vi kan ikke ta lett på dette ansvaret. I Koronakrisen – med så spesielle krav til fysisk avstand og hygiene – er en uformell atmosfære av informasjon, råd og kjøp ikke lenger mulig. Og det ville være en grunnleggende forutsetning for en vellykket messe. Av denne grunn avstår vi å delta på alle messer planlagt i 2020 og 2021»

Den norske importøren av Dethleffs, EHG Nord følger altså opp beslutningen fra moderselskapet og trekker sin deltagelse fra Caravanmessen på Lillestrøm 2021. 

Dethleffsklubben feiret sitt 10-års jubileum i 2019 med en feiende flott stand på Caravanmessen. I 2020 ble det ingen messe, og vi får dessverre ikke møtt medlemmene på denne måten i 2021 heller. Det jobbes med alternative lokale arrangementer ute hos forhandlerne i Norge. «Mini-messer» med presentasjoner og gode tilbud blir alternativet dersom smittevern kan ivaretas på en god måte. Dethleffsklubben vil forsøke å delta på så mange som mulig av disse med en enklere stand. Møtet med medlemmene er viktig for oss.

Klubben har tradisjonelt avholdt sitt årsmøte på Caravanmessen. Det blir det ikke noe av i år heller, og ordningen med digitalt årsmøte videreføres også for 2021. Mer info om dette kommer i medlemsbrev til medlemmene.

Legg igjen kommentar

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av disse.