Dethleffs VIP og Årsmøte 2019

VIP – treffet

Tradisjonen tro inviterte klubben betalende medlemmer til VIP-visning ved Dethleffs-standen på Caravanmessen på Lillestrøm. Arrangementet fant sted lørdag 14. september 2019 kl 09.00. Vi møttes som vanlig utenfor inngang ØST på messen og gikk samlet inn til Dethleffs-standen. Siden vi slipper inn en time før messen åpner for øvrig publikum har vi standen for oss selv sammen med representanter fra forhandlerne i hele landet. Her var det mulighet til å få studert alle nyhetene og snakke med forhandlerne uten trengsel og kø. Etter visningen var det mulig å gå videre til andre stands. På klubbens stand var det som vanlig være gratis kaffe til alle.
Importør av Dethleffs til Norge (Erwin Hymer Group Nord) var ansvarlig for arrangementet og de fortalte litt om de forskjellige nyhetene i år. Michael Bosch fra Dethleffs-fabrikken i Tyskland kom også for å fortelle litt om nyhetene. Samtidig benyttet de anledningen til å gratulere klubben med 10-års jubileet !

Fin plass for klubben rett ved kaffeområdet på utstillingen !

Klubben fikk en fin plassering til sin stand, og en ny desk fra Isny var en velkommen oppgradering !

Gratulasjon fra Dethleffs ble overrakt fra ledelsen i Isny 🙂

 

Årsmøtet 2019

Kl 13.30 ble det arrangert årsmøte i VIP-lokalene i 2. etasje på Caravanmessen. Referat fra møtet blir sendt ut til medlemmene. Etter møtet var det servering med snitter og kaffe.

VIP og Årsmøte er arrangementer for de som er betalende medlemmer av Dethleffs Club Norge. Men alle andre var velkommen til å komme innom Dethleffs-standen til en prat og en gratis kaffe. Mange kom innom for å slå av en prat og kaffen gikk unna. Vi hadde også med oss alle artiklene som kommer i nettbutikken vår. Salget gikk godt, men ikke alle produkter var like populære. Det ga oss nyttig informasjon når vi skal gjøre ferdig nettbutikken her på hjemmesiden.

 

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.