Dethleffs Cruise 2019

Dethleffs Club Norge inviterte betalende medlemmer til høsttreff og skjærgårdscruise på Lagunen Camping i Strömstad i helgen 6 – 8 september 2019 ! Her er informasjonen som ble lagt ut i forkant av treffet:

Program for helgen:

Fredag 6. september: Ankomst på Lagunen og innsjekk. Tildeling av plasser.
Partyteltet på 500-området står nok en gang klart til oss. Grillen er til felles bruk og vi tar selv med det vi trenger av mat, drikke og snacks til en hyggelig ”bli kjent” – kveld !

Lørdag 7. september:      Skjærgårdscruise   (NB egen påmelding og pris. pr. person)
Avreise fra Lagunens brygge kl 10.00 for de som er påmeldt båtturen. De som ikke skal være med på båttur har mange fine alternativer til turer i området rundt campingen. Spør om råd og tips i resepsjonen !

Båtturen:  Opplev Strömstads fantastiske skjærgård, Sveriges vestligste fyr Ursholmen og Koster nasjonalpark på den absolutt flotteste tiden – nemlig høsten. På båtturen får du høre spennende historier om Strömstads historie med smugling og fiske, samtidig som du nyter en herlig lunsj ombord i båten. På Nord-Koster blir det vandring i vakker natur og besøk til flere utsiktspunkt der du virkelig får et flott overblikk utover nasjonalparken. Nord-Koster er kjent for sin dramatiske natur med karrige svaberg og det mektige havet. Turen går videre til Naturum – Kosters besøkssenter der de har mange utstillinger, filmer og bildevisninger av det marine livet og ikke minst et eget akvarium. Etter en dag med tallrike inntrykk fra vakker natur, havsalt luft og vandring går båten tilbake til Lagunen. Kanskje er vi heldige og får besøk av seler på turen også.

På kvelden fortsetter vi treffet i teltet med grilling, godt drikke og godt humør. Blir det kjølig så flytter vi på oss og tenner opp i peisen i grillhytta på toppen.

Søndag 8. september:       Utsjekk og hjemreise
Egentid og frokost i bilen når du føler for å stå opp. Ingen grunn til stress. Dethleffsklubben har avtale om sen utsjekk på Lagunen. Vi ønsker en god og sikker tur hjem!

Husk at vi også skal respektere Lagunens ordensregler under hele treffet ! Vi er ikke alene på plassen og vi vil bevare klubbens gode rykte !

Medlemspris for selve treffet er kun 490,- pr enhet (en bobil eller en campingvogn)
Båtturen bestilles for seg og koster 645,- pr. person (pris inkluderer lunch ombord)

Faktura blir tilsendt på epost etter påmelding. Treffprisen inkluderer én enhet to netter i bobilparken (bobil) eller tilstøtende område (camper), fri tilgang til dusjer og sen utsjekk søndag. Med unntak av lunsjen på båtturen er ingen måltider inkludert i prisen, du tar med egen mat og drikke for helgen. Treffprisen er subsidiert av klubben, båtturen er priset ordinært fra Lagunen.

Det reserveres plass til oss i bobilparken (bobiler) og på nærliggende felt (campingvogn)

Dronebilde fra vårtreffet 2019 Foto: CamperMedia.no

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.