Dethleffs Cup 2019

Dethleffs Club Norge inviterte betalende medlemmer med Dethleffs bobil eller campingvogn til minigolfturneringen Dethleffs Cup 2019 og stort sosialt treff på Lagunen Camping i Strömstad helgen 10–12. mai 2019. (Nederst ser du også artikkelen og programmet vi laget før treffet)

Fredag og søndag regnet det på Lagunen, men lørdag hadde vi et perfekt vær med blandet sol og lettskyet og fin temperatur. Første sesong av Dethleffs Cup ble gjennomført med to omganger, det var lunsjpause i restauranten på Lagunen mellom omgangene. Når treffverten vår hadde samlet inn alle scorecard så viste det seg at Ole Andre Stiansen fra Arendal hadde suverent beste poengsum og var vinner av den store pokalen til odel og eie.
Klubben gratulerer !!

Vinner av Dethleffs Cup 2019: Ole Andre Stiansen fra Arendal

Alle deltakere fikk hver sin minipokal som takk for innsatsen og et minne fra turneringen. Minigolf er en inkluderende aktivitet, og vi spilte med lag på 4 personer. I løpet av en hel dag på banen blir det tid til å bli kjent med alle.

Bilde fra golfen

Det var 14 bobiler med tilsammen 28 deltakere på treffet. Vi hadde det veldig koselig selv om været ikke var helt på vår side fredag og søndag. Fredagskvelden fyrte vi opp utegrillen og hadde felles bespisning i partyteltet på plassen. Men når temperaturen krøp nedover og noen ville finne fram pleddene så rykket vi heller inn i grillstua på toppen av plassen og fyrte opp peisen der. Det sosiale laget fortsatte der ut i de små timer.

Lagunens partytelt var satt av til vår disposisjon for helgen

Vi var flere dronepiloter på treffet, så bilde fra luften fikk vi ordnet når været var på sitt beste. 14 Dethleffser i Bobilparken. Det var flere andre Dethleffser på Lagunen denne helgen, og noen av dem har allerede meldt seg inn i klubben.

Dronebilde fra treffet Foto: CamperMedia.no

ARKIV:  INFO og  Program for helgen:

Fredag 10. Mai: Ankomst på Lagunen og innsjekk. Tildeling av plasser.
Partyteltet på 500-området står klart til oss. Grillen er til felles bruk og vi tar selv med det vi trenger av mat, drikke og snacks til en hyggelig ”bli kjent” – kveld !

Lørdag 11. Mai:      Dethleffs Cup 2019 !
Minigolfbanen på Lagunen er klar ! Golfkøller, baller og scorecards hentes ut i resepsjonen. De som ikke ønsker å spille golf kan få forslag til fine spaserturer i området. Resepsjonen har kart og mange gode tips. Kanskje en tur til Starekilen eller til Trälsundet ?
På kvelden fortsetter vi treffet i teltet med premieutdeling, grilling, godt drikke og godt humør.

Søndag 12. Mai:       Utsjekk og hjemreise
Egentid og frokost i bilen når du føler for å stå opp. Ingen grunn til stress. Dethleffsklubben har avtale om sen utsjekk på Lagunen. Vi ønsker en god og sikker tur hjem!

Husk at vi også skal respektere Lagunens ordensregler under hele treffet ! Vi er ikke alene på plassen.

Medlemspris for hele treffet er kun 490,- pr enhet (bobil eller campingvogn)

Faktura blir tilsendt på epost etter påmelding. Prisen inkluderer én enhet to netter i bobilparken (bobil) eller tilstøtende område (camper), golfturneringen, fri tilgang til dusjer og sen utsjekk søndag. Ingen måltider er inkludert i prisen, du tar med egen mat og drikke for hele helgen. Treffprisen er subsidiert av klubben.

Til slutt ser du en video der Pelle fra Lagunen forteller litt om den flotte minigolfbanen de har laget. Det er der vi spiller vår turnering på lørdagen.

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.