Velkommen til ny hjemmeside !

Helt siden starten i 2009 har klubben hatt egen hjemmeside på dethleffsclub.no . Den var nok moderne og bra i starten, men utviklingen har nådeløst gått fra den. 10 år er lenge på internett. Derfor har vi nå pensjonert den opprinnelige Joomla-baserte siden, byttet til en annen domene-vert og arbeidet en stund med strukturen på en helt ny side. 10 års samarbeid med proffhosting.no er avsluttet. Den nye siden er bygget med WordPress hos one.com og er i et blogg-basert magasintema som også har plass til litt statisk informasjon om klubben. Vi ønsker at hjemmesiden ikke bare skal være en kort presentasjon av klubben, men et levende nettsted der medlemmer og andre kan finne nyttig informasjon som er i tråd med klubbens formål. Enkelte artikler som fortsatt er aktuelle fra den gamle siden blir etterhvert konvertert og lagt inn, i tillegg til at nye artikler kommer. Så utover sommeren 2019 vil du se forandringer i innholdet på denne siden med både nye og gamle saker. Og er det noe du savner så gi oss et vink ! Hjemmesiden vises best i en nettleser på PC/Mac eller på et nettbrett, men den kan også leses på mobiltelefonen. Det er foreløpig litt begrenset menystruktur i mobilversjonen.

Informasjon fra klubben blir først og fremst lagt ut på denne hjemmesiden og sendt ut i medlemsbrev. Medlemsbrev går bare til «betalende medlemmer», mens hjemmesiden vil være åpen for alle som vil følge oss – helt gratis. Vi vil vurdere behovet for enkelte lukkede medlemsartikler med innlogging etterhvert (omtrent som «pluss-artkler» i nettavisene), men foreløpig er det ikke tema. På den gamle siden hadde vi et tradisjonelt Forum. På slutten ble det nesten ikke brukt så vi har valgt å avslutte det og ikke legge mye arbeid i å gjenskape det på ny sidestruktur. Noen få er sikkert skuffet over det. Håpet er at denne nye hjemmesiden og vår side og grupper på facebook kan erstatte noe av det som forsvinner med Forum.

Vi er ganske godt representert på sosiale medier, men vi mener dette er altfor flyktige og uoversiktlige arenaer for informasjon og vi synes det er bedre å ha en stabil og aktiv hjemmeside i klubben enn å bare dumpe ut meldinger på Facebook. Ja takk begge deler, men altså prioritet på hjemmesiden. Bilder gir mye glede og informasjon, så vi vil også promotere vår Instagramprofil #dethleffsklubben mer framover.

Men – først og fremst vil vi gjerne ha gode historier og erfaringer fra medlemmene våre. Erfaringsutveksling er en av klubbens viktigste oppgaver. Reisemål, ruter, erfaringer og opplevelser du vil dele med andre, og som andre kan ha stor glede av å lese. Har du gjort en oppgradering av noe teknisk eller funnet på en praktisk endring i din Dethleffs ? Da vil kanskje andre også få litt inspirasjon av å lese om det. Du behøver ikke være journalist – bare send oss en tekst og noen bilder på mail så skriver vi det inn og legger det ut. Vi gjør en redaksjonell vurdering, og forbeholder oss retten til å rette språk og evt. forkorte innlegg. Merk at bildene må være dine egne, ha en viss kvalitet (altså ikke uskarpe), og de må ikke være kopiert fra nettet eller fra andre kilder. Oppløsning bør ikke være mindre enn 1400 pixler. Det kan hende vi endrer utsnitt og beskjæring. Har du ikke noe egnet bilde kan redaksjonen lage et eller bruke noe fra vårt eget arkiv 🙂 Send oss historien likevel til vurdering. Har du en video kan vi vurdere å legge den ut på klubbens kanaler, men vi tar bare imot video i horisontalt format (altså ikke filmet med VVS – vertikal video-syndrom)

Husker du den gamle siden ?

Vi håper og tror at du vil sette pris på den nye, og vi lover å holde den oppdatert i en helt annen grad enn den gamle.

Denne nettsiden bruker vanlige informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av disse.